Wątróbki drobiowe z boczkiem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Wątróbki z kurczaka z boczkiem mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 460 kalorii, 24g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, wykałaczki, wątróbki z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wątróbki drobiowe z boczkiem, Wątróbki z kurczaka smażone z cebulą, boczkiem i szałwią, oraz Wątróbki Z Kurczaka Z Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce wymieszać musztardę i oliwki. Każdą wątróbkę z kurczaka zanurzyć w mieszaninie musztardy, a następnie owinąć plasterkiem boczku. Zabezpieczyć boczek wykałaczkami. Ułóż wątróbki w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia.
Piec około 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wątróbki będą jędrne, a boczek rumiany.