Wątróbka i cebula
Wątróbka i cebula może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka cukru, wątróbki cielęce, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest świetne. Spróbuj Wątróbka i cebula, Wątróbka wołowa z cebulą, oraz Wątróbka cielęca i cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Mieszać w cebuli i saute aż zmiękną. Wymieszać z cukrem i nadal gotować, aż cebula karmelizuje.
Przepłukać wątrobę i usunąć cienką błonę zewnętrzną. Pokroić wątróbkę w 1/4 do 1/2 cala grube plastry.
Ciepło pozostałe masło na średniej patelni na średnim ogniu
Wątróbki pogłębić w mące i brązowo w roztopionym maśle przez około 1 do 1 1/2 minuty na stronę.
Zdjąć z ognia i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać wątróbkę dusz z karmelizowaną cebulą.