Wytrawne muffinki śniadaniowe

Wytrawne muffinki śniadaniowe
Pikantne muffiny śniadaniowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie swojej kolekcji śniadaniowej. Z tego przepisu składa się 16 porcji zawierających 123 kalorie , 6 g białka i 6 g tłuszczu każda. Za 35 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka soli, mąki, sera havarti i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 24% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Wytrawne babeczki śniadaniowe , Wytrawne babeczki śniadaniowe i Wytrawne babeczki śniadaniowe .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i pieprz. W drugiej misce połącz jajka, maślankę, masło i olej. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Dodać pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Napełnij natłuszczone lub wyłożone papierem foremki na muffiny w trzech czwartych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
3
Piec w temperaturze 400° przez 18-22 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w muffinkę będzie sucha. Studzimy przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na metalową kratkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn