Wołowina Z Trawy Cytrynowej
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wołowina z trawy cytrynowej może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.06 za porcję. Jeśli masz sól, szalotki, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szaszłyki Wołowe Z Trawy Cytrynowej, Lemongrass Beef Banh Mi, oraz Grillowana Wołowina Z Trawy Cytrynowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć pieczeń folią; zamrozić 30 minut.
Usuń wołowinę z zamrażarki i pokrój wołowinę poziomo w plastry o grubości 1/8 cala.
Łącz trawę cytrynową i pozostałe składniki z wyjątkiem sprayu do gotowania w robocie kuchennym; proces do gładkiej (około 1 minuty).
Połącz mieszankę wołowiny i trawy cytrynowej w dużej plastikowej torbie na suwak. Uszczelnić i marynować w lodówce 2 do 4 godzin.
Wyjąć wołowinę z worka; wyrzucić marynatę.
Umieść wołowinę na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania; grilluj 1 minutę z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Uwaga: gotowaną wołowinę przechowywać w lodówce do 2 dni.