Wołowina peklowana z jabłkami i brązowym cukrem

Wołowina peklowana z jabłkami i brązowym cukrem
Potrzebujesz bezglutenowego i bezmlecznego dania głównego ? Peklowana wołowina z jabłkami i brązowym cukrem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Za 25,96 USD za porcję ten przepis pokrywa 83% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2 osobom. Jedna porcja zawiera 4534 kalorii , 241 g białka i 207 g tłuszczu . Mieszanka mostków z peklowanej wołowiny, cebuli, musztardy i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godzin i 15 minut . Ten przepis polubiło 159 smakoszy i kucharzy. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 96% , to danie jest super. Podobne przepisy to peklowana wołowina z jabłkami i brązowym cukrem , peklowana wołowina z jabłkami i brązowym cukrem oraz peklowana wołowina z jabłkami i brązowym cukrem .

Instrukcje

1
Wlać sok jabłkowy do dużego wolnowaru i wymieszać z brązowym cukrem i musztardą, mieszając, aż brązowy cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Nieobrana Pomarańcza Z Pępka, Drobno Posiekana1 średnia Nieobrana Pomarańcza Z Pępka, Drobno Posiekana
3 Szklanki Płatków Zbożowych Crispix, Pokruszonych3 Szklanki Płatków Zbożowych Crispix, Pokruszonych
Pancetta, Julienne, Smażona, Aż Będzie ChrupiącaPancetta, Julienne, Smażona, Aż Będzie Chrupiąca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Wymieszaj zawartość saszetek z przyprawami i włóż mostki do mieszanki soku jabłkowego. Na wierzchu ułóż czerwone ziemniaki, marchewkę, cebulę i kawałki kapusty. Wszystkie składniki wcisnąć do płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
1 średnia Nieobrana Pomarańcza Z Pępka, Drobno Posiekana1 średnia Nieobrana Pomarańcza Z Pępka, Drobno Posiekana
Paski Grubo Pokrojonego Boczku, PosiekanegoPaski Grubo Pokrojonego Boczku, Posiekanego
1 Do 3 Chili Serrano1 Do 3 Chili Serrano
Ziemniaki Z Czerwoną Skórką, Pokrojone W ćwiartkiZiemniaki Z Czerwoną Skórką, Pokrojone W ćwiartki
3
Przykryj i gotuj na poziomie Wysokim, aż peklowana wołowina będzie bardzo miękka, od 4 do 5 godzin; lub gotuj na niskim poziomie przez 8 do 10 godzin. Mięso pokroić w poprzek włókien i podawać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Poblano Chile, Pieczone, Obrane I Pokrojone W KostkęPoblano Chile, Pieczone, Obrane I Pokrojone W Kostkę
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Przyprawa Do Grilla (zalecana: Przyprawa Do Steków Montrealskich)Przyprawa Do Grilla (zalecana: Przyprawa Do Steków Montrealskich)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn