Wołowina peklowana z jabłkami i brązowym cukrem
Potrzebujesz bezglutenowego i bezmlecznego dania głównego ? Peklowana wołowina z jabłkami i brązowym cukrem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Za 25,96 USD za porcję ten przepis pokrywa 83% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2 osobom. Jedna porcja zawiera 4534 kalorii , 241 g białka i 207 g tłuszczu . Mieszanka mostków z peklowanej wołowiny, cebuli, musztardy i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godzin i 15 minut . Ten przepis polubiło 159 smakoszy i kucharzy. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 96% , to danie jest super. Podobne przepisy to peklowana wołowina z jabłkami i brązowym cukrem , peklowana wołowina z jabłkami i brązowym cukrem oraz peklowana wołowina z jabłkami i brązowym cukrem .
Instrukcje
Wlać sok jabłkowy do dużego wolnowaru i wymieszać z brązowym cukrem i musztardą, mieszając, aż brązowy cukier się rozpuści.
Wymieszaj zawartość saszetek z przyprawami i włóż mostki do mieszanki soku jabłkowego. Na wierzchu ułóż czerwone ziemniaki, marchewkę, cebulę i kawałki kapusty. Wszystkie składniki wcisnąć do płynu.
Przykryj i gotuj na poziomie Wysokim, aż peklowana wołowina będzie bardzo miękka, od 4 do 5 godzin; lub gotuj na niskim poziomie przez 8 do 10 godzin. Mięso pokroić w poprzek włókien i podawać z warzywami.