Wolnoopalacz gulasz wołowy z pieczarkami
Slow Cooker gulasz wołowy z pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i דל פחמימות,zny przepis ma 489 kalorii, 31g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 67 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka tymianku, mielonego kminku, borowików i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz wołowy z pieczarkami Shiitake, 365 dni wolnego gotowania: na wołowinę i grzyby (z tajnym składnikiem), oraz Gulasz wieprzowy z boczniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wołowinę w misce.
Posypać solą i pieprzem i wrzucić do płaszcza równomiernie. Na dużej patelni na średnim ogniu rozgrzać oliwę z oliwek. Praca w partiach, jeśli to konieczne, podsmażyć wołowinę, aż rumiane ze wszystkich stron, o 5 protokół.
Przełożyć do miski i odstawić.
Dodaj cebulę i czosnek na patelni i smażyć na średnim ogniu przez 1 minutę.
Dodaj 1/2 szklanki bulionu wołowego i wina, jeśli używasz, i odgazować patelnię, mieszając i skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni z drewnianą łyżką.ransfer wołowinę do powolnej kuchence i dodać mieszankę cebuli i resztę składników. Przykryj i gotuj zgodnie z instrukcjami producenta, aż wołowina będzie bardzo delikatna, a sos będzie gęsty, ale nadal płynny, około 3 godzin na wysokości lub 6 godzin na niskim.Łyżka gulaszu na poszczególnych talerzach z białym ryżem lub do dużej miski.
Udekorować tymiankiem i podawać natychmiast.