Wolnoopalacz czosnek duszona wołowina i ziemniaki
Wolnoopalacz czosnek duszona wołowina i ziemniaki jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 424 kalorie, 51g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać dno okrągłe pieczeń wołowa, różyczki brokuły, skondensowane beefy zupa grzybowa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Slow Cooker Azjatycka Duszona Wołowina, Wolnoopalacz duszone żeberka z puree ziemniaczanym, oraz Wołowina duszona na wolnym ogniu z marchewką i Rzep.
Instrukcje
Umieścić ziemniaki i czosnek w 4-do 5-quart powolnej kuchence.
Polej wołowinę na ziemniakach.
Posypać suchą mieszankę zupy na wołowinę; wlać gęstą zupę grzybową na wszystko.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
Usuń wołowinę z kuchenki; umieść na desce do krojenia.
Wołowinę pokroić w plastry; ułożyć na półmisku z ziemniakami i czosnkiem. Przykryj, aby się ogrzać.
Tymczasem mrożone brokuły umieść w wolnej kuchence z pozostałym sosem. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować około 15 minut lub do brokuły jest miękka.
Podawać z wołowiną i ziemniakami.