Wolno pieczona fasolka szparagowa z szałwią

Wolno pieczona fasolka szparagowa z szałwią
Wolno prażona fasolka szparagowa z szałwią to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 247 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście tymianku, ząbki czosnku, liście szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Wolno pieczona fasolka szparagowa z szałwią, Wolno pieczony gulasz z jagnięciny tureckiej z zieloną fasolką, oraz Fasolka szparagowa z szałwią i pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Połącz pierwsze 8składników w dużej misce i doprawić przyprawą. Wrzucić równomiernie włączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przekładki na dużą blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Pieczona fasola, mieszając co 10 minut, aż zwiędnie, skurczy się i rumiany atedges, o 1 godzinę. (Może być konieczne, aby mieszać częściej pod koniec nawet browning.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia75
Magazyn