Wiosenny ragout z karczocha z szynką i Sherry

Wiosenny ragout z karczocha z szynką i Sherry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Spring Artichoke Ragout z szynką i Sherry. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Mieszanka rosołu z kurczaka, szynka serrano, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wiosenna Ragout Warzywna, Wiosenny Przepis Ragout, oraz Wiosenna Ragout Warzywna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek wody do wrzenia, następnie dodać fasolę fava i gotować, aż tylko miękkie, 2 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odsączyć fasolę fava w durszlaku i umieścić ją pod zimną bieżącą wodą, aż fasola będzie wystarczająco chłodna, aby obsłużyć. Delikatnie obrać skórki z fasoli. Odstaw fasolę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Spuścić kwaśną wodę tworzą karczochy i pokroić każde serce w poprzek w-cal-grube plastry, w tym łodygi. Przetrzyj plastry z wyciętą stroną połówek cytryny, aby zapobiec przebarwieniom, a następnie odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
CytrynaCytryna
WodaWoda
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Rozgrzać oliwę z oliwek w ciężkim rondlu 4-quart na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodać cebulę i szynkę i gotować, mieszając, aż cebula kuleje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
SzynkaSzynka
6
Dodać połowę czosnku i pokrojone karczochy i gotować, mieszając, przez około 1 minutę. Częściowo przykryć patelnię i kontynuować gotowanie, aż karczochy są prawie miękkie, 5 do 7 minut, Regulacja ciepła tak, że karczochy gotować bez brązowienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać ziemniaki i fasolkę szparagową i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
ZiemniakZiemniak
8
Dodaj tyle bulionu, aby ledwo przykryć warzywa i doprawić solą i pieprzem do smaku. Zmniejszyć ogień do bardzo niskiego i dusić gulasz, częściowo pokryte, aż wszystkie warzywa będą miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
StadoStado
GulaszGulasz
9
Dodać fasolę fava i gotować do miękkości, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
10
Natkę pietruszki i pozostały czosnek umieścić w moździerzu i za pomocą tłuczku rozgnieść na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
11
Dodać mieszaninę pietruszki do gulaszu. Smak do przypraw, dodając więcej soli i / lub pieprzu w razie potrzeby i sok z cytryny w razie potrzeby. Gotować gulasz, aż smaki się stopią, kolejną minutę lub tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PrzyprawyPrzyprawy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
SólSól
GulaszGulasz
12
Gulasz niech ostygnie do ogrzania i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
13
artykuł var
14
Typ_27_data = {};
15
artykuł
16
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn