Wiosenna Sałatka z marchewką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Jest idealny do Wiosna. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sałatek, szczypiorek, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mała marchewka z dymką, Sałatka wiosenna z groszkiem i marchewką, oraz Gingered Baby Carrots dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć oliwę z oliwek, ocet, szalotka i sól. W małym rondlu z wrzącej osolonej wody blanszujemy marchewki przez 2 minuty. Marchewki odświeżamy w zimnej wodzie i osuszamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania