Wiosenna Bryza Ciasto Sernikowe

Wiosenna Bryza Ciasto Sernikowe
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, rabarbar, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Island Breeze, Breeze Drewno Grillowany Kurczak-Bahama Breeze, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki. Stopniowo ubić w cukrze. Ubić w śmietanie i wanilii. Odstawić 1/2 szklanki bitej polewy do dekoracji; przykryć i przechowywać w lodówce. Beat 1/2 Puchar bita polewa do mieszaniny serek śmietankowy; złożyć w pozostałych bita polewa. Łyżka do skorupy. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Opakowanie Wafle NILLAOpakowanie Wafle NILLA
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Do polewy, w dużym rondlu, doprowadzić rabarbar, cukier i cynamon do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 5-8 minut lub aż rabarbar jest miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
W małej misce połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać do mieszaniny rabarbaru. Powrót do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ciasto pokroić w plastry; wierzch z sosem rabarbarowym i reserved bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn