Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, rabarbar, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Island Breeze, Breeze Drewno Grillowany Kurczak-Bahama Breeze, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki. Stopniowo ubić w cukrze. Ubić w śmietanie i wanilii. Odstawić 1/2 szklanki bitej polewy do dekoracji; przykryć i przechowywać w lodówce. Beat 1/2 Puchar bita polewa do mieszaniny serek śmietankowy; złożyć w pozostałych bita polewa. Łyżka do skorupy. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Do polewy, w dużym rondlu, doprowadzić rabarbar, cukier i cynamon do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 5-8 minut lub aż rabarbar jest miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
W małej misce połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać do mieszaniny rabarbaru. Powrót do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub aż zgęstnieje. Schłodzić do temperatury pokojowej.