Winegret Musztarda Pomarańczowa

Winegret Musztarda Pomarańczowa
Winegret z musztardy pomarańczowej może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. 74 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz musztardę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sok z pomarańczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Sałatka endywia i Escarole z winegretem musztardowo-pomarańczowym, Zimowa sałatka Zielona z pomarańczowym miodem musztardą Vinaigrette, oraz Winegret Musztardowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową i musztardę. Zużyć natychmiast lub przechowywać w lodówce przez okres do jednego tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn