Wilgotny Chleb Kukurydziany Jalapeno
Wilgotny chleb kukurydziany Jalapeno może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Za 28 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 9. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką mąkę kukurydzianą, jajka, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło ten chleb. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Wilgotny Meksykański Chleb Kukurydziany, Wilgotny Meksykański Chleb Kukurydziany - 5 Punktów, oraz Chleb Kukurydziany Jalapeno dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce połącz pierwsze sześć składników. W innej misce ubij jajka, maślankę i olej.
Dodaj do suchych składników i mieszaj tylko do zwilżenia. Dodaj jalapenos.
Wlać do natłuszczonego 9-calowego. kwadratowa blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 20-22 minuty lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Pokroić w kwadraty lub kliny.
Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache
Chili działa naprawdę dobrze z Cava, Shiraz i Grenache. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Marka inspirowana Vilarnau NV Brut Cava Gaudi z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Vilarnau NV Brut Cava Gaudi Inspired Label
Ta Brut Reserva Cava jest produkowana z rodzimych odmian, takich jak Macabeo, Parellada i Xarel.i leżakował przez 15 miesięcy na osadzie. Jest złożony na nosie ze świeżymi aromatami owoców i winogron. Na podniebieniu jest świeży i delikatny o gładkiej konsystencji dzięki czasowi spędzonemu na osadzie. Podawać bardzo schłodzone. Idealny jako aperitif, a także do dań z owoców morza, ryb i ryżu.