Wilgotne bułeczki dyniowe

Wilgotne bułeczki dyniowe
Przepis na Wilgotne bułeczki dyniowe jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie znakomitą propozycją wegetariańską z dodatkiem lakto ovo dla miłośników kuchni europejskiej. Za 40 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 5 g białka i 13 g tłuszczu. Ten przepis jest na 16 osób. Jeśli masz pod ręką mielony cynamon, sodę oczyszczoną, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Świetnie sprawdza się jako tanie śniadanie. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 27%. Podobne przepisy to Porady i triki na bułeczki z przyprawami dyniowymi na WILGOTNE bułeczki, wilgotne bułeczki dyniowo-żurawinowe i wilgotny chleb dyniowy.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dynia, KonserwowaDynia, Konserwowa
2
Posiekaj masło, aż mieszanina będzie przypominała grube okruchy. W drugiej misce wymieszaj jajka, dynię i 1/2 szklanki mleka. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gingersnaps, OpcjonalnieGingersnaps, Opcjonalnie
Cukier Turbinado (myty, Surowy).Cukier Turbinado (myty, Surowy).
Ananas (z Puszki), Rozgnieciony I OdsączonyAnanas (z Puszki), Rozgnieciony I Odsączony
Świeży Pomidor Do Posypania Każdego BurgeraŚwieży Pomidor Do Posypania Każdego Burgera
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Cebula, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości Około 1/2 CalaCzerwona Cebula, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości Około 1/2 Cala
Dynia, KonserwowaDynia, Konserwowa
3
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; zagnieść 10 razy. Ciasto podzielić na pół. Każdą porcję rozwałkuj na 8-calowy placek. koło; pokrój każdy na osiem klinów. Oddziel kliny i umieść je w odległości 1 cala od siebie na nienatłuszczonej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Cukierki Do DekoracjiRóżne Cukierki Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pomidorki śliwkowe, Pokrojone Na 12 Plasterków2 Małe Pomidorki śliwkowe, Pokrojone Na 12 Plasterków
4
Posmaruj pozostałym mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeży Pomidor Do Posypania Każdego BurgeraŚwieży Pomidor Do Posypania Każdego Burgera
5
Piec w temperaturze 400° przez 12-15 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 łyżek Posiekanego Sera Cheddar5 łyżek Posiekanego Sera Cheddar
6
Usuń na stojaki z drutu; ostudzić przez 10 minut.
7
Połącz składniki glazury; posmarować bułeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
8
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Jeśli chodzi o Scone, to kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to moje ulubione dania. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn