Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać indyjskiej przyprawy wieprzowiny z Raitan spróbować. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.48 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, grecki jogurt, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak po indyjsku z Raitą, Wieprzowina Indyjska w sosie pomidorowym, oraz Wieprzowina Indyjska w sosie pomidorowym.
Instrukcje
1
Połącz nasiona kolendry, nasiona kminku, nasiona kopru włoskiego, 1/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu w młynku do przypraw i przetwarzaj do drobno zmielonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona Kolendry
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.