Wieprzowina I Warzywa Stir-Fry
Smażenie wieprzowiny i warzyw może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 25g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Za 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sok jabłkowy, ząbek czosnku, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Z łyżką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Smażyć wieprzowinę i warzywa, Smażyć wieprzowinę i warzywa, oraz Azjatycka wieprzowina i warzywa Stir-Fry dla dwóch osób.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, sok jabłkowy, sherry i sos sojowy na gładką masę; odstawić.
Smaż mieszankę warzyw i czosnek na oleju przez 1-2 minuty lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące. Wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej i dodaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia.
Dodaj wieprzowinę;podgrzej.