Wieprzowina, Groszek Śnieżny I Pieczarki Stir-Fry
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Wieprzowina , Snow Pea & Mushroom Stir-Fry może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 20 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, czosnek, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wieprzowina, groszek śnieżny i pieczarkowy Stir-Fry dla dwojga, Wieprzowina, Groszek Śnieżny I Pieczarki Stir-Fry, oraz Wieprzowina, groszek śnieżny i pieczarkowy Stir-Fry dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w woku lub dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać mięso; podsmażyć 1 min.
Dodać 5 kolejnych składników; smażyć na średnim ogniu 3 do 5 min. lub do momentu, aż mięso będzie lekko rumiane. Wymieszać z sosem sojowym; podsmażyć 2 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne i mięso będzie gotowe.
Wierzch z orzechami i cebulą.