Wieprzowina Chile Rojo (wieprzowina z sosem z czerwonego Chile)

Wieprzowina Chile Rojo (wieprzowina z sosem z czerwonego Chile)
Wieprzowina Chile Rojo (szarpana wieprzowina z czerwonym sosem Chile) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, chili w proszku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 62 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest świetne. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe czerwone Chile, styl Cervantesa: Chuletas de Serdo en Chile Rojo, Estillo Cervantes, Zielone Chile Pulled Pork Tacos, oraz Wolno-Cooker Green Chile Pulled Pork Burritos.

Instrukcje

1
Włożyć pieczeń wieprzową do worka do pieczenia w piekarniku ustawionego w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać chili w proszku na pieczeń i ułożyć cebulę na wierzchu pieczenia. Luźno zamknij górną część torby nylonowym krawatem. Użyj nożyczek, aby wyciąć 3 otwory wentylacyjne o długości 1 cala w górnej części torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
3
Wlać wodę na dno wolnej kuchenki, wokół torby, tak aby miała co najmniej 1 cal głębokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Przykryć i gotować wieprzowinę na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
5
Wyjąć wieprzowinę i cebulę z worka i umieścić w dużym holenderskim piekarniku; rezerwy 3/4 szklanki płynu z worka. Wieprzowinę rozdrobnić, ciągnąc ją od siebie za pomocą dwóch widelców. Wymieszać salsę, pomidory, i gotowanie płyn w rozdrobnionej wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
PomidorPomidor
CebulaCebula
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia45
Magazyn