Wielka Dyniowa Kula Serowa
Wielka dyniowa Kula serowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ostry ser cheddar Cold-pack, dodatki: precel, papryka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Wielka Biała Dyniowa Kula Serowa, Pumpkin Cheese Ball, oraz Pumpkin Cheese Ball dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sery zmiksować na gładką masę. Wymieszać w sosie Worcestershire, sól selera i sól cebuli, dodając więcej do smaku, w razie potrzeby. Kształt w piłkę i ustawić na talerzu; przykryć i schłodzić 2 do 3 godzin lub do firmy.Ocena kulki ser z pionowymi liniami, w razie potrzeby, aby przypominać dynię. Wrzucić orzechy włoskie z papryką; naciśnij na powierzchni kulki sera. Złamać pręt precla na pół i wstawić w górę do łodygi, w razie potrzeby. Ułóż krakersy wokół kulki serowej.