Wiejska Zupa Kiełbasowa
Przepis na Zupę Wiejską Z Kiełbasą można przygotować w około 20 minut . To danie główne ma 675 kalorii , 52 g białka i 33 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 2,73 USD za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga kiełbasy wieprzowej luzem, tymianku, rozmarynu i pomidorów w puszkach. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 61% , to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują wiejska zupa z kiełbasą i fasolą Crockpot , wiejska wędzona kiełbasa, zupa z szynką i groszkiem oraz wiejski chleb kukurydziany .
Instrukcje
W dużym rondlu ugotuj kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ. Dodać pomidory, bulion, tymianek, rozmaryn i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszaj fasolę; przegrzać.