Wegetariańskie Włoskie Nadziewane Pieczone Bakłażany

Wegetariańskie Włoskie Nadziewane Pieczone Bakłażany
Przepis Wegetariański Włoski faszerowany pieczony bakłażan jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 2,42 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, sól, ser Pecorino romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bakłażan Nadziewany Wegetariański (Bakłażan), Bakłażan nadziewany wegetariański (sheik Mahshi), oraz Bakłażan Włoski Faszerowany.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn