Wegańskie Puszyste Lukier Maślany
Vegan Fluffy buttercream lukier jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap lukier. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 864 kalorii, 0g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz niehydrogenowaną margarynę, ekstrakt z wanilii, niehydrogenowane skracanie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Puszyste białe ciasto z lukrem waniliowym, Czekoladowe babeczki z puszystym miętowym polewą czekoladową, oraz Easy Vegan Fudge / Lukier Maślany.
Instrukcje
Ubić skrócenie i margarynę razem, aż dobrze połączone i puszyste.
Dodać cukier i ubijać przez około 3 minuty.
Dodaj wanilię i mleko sojowe, i beat przez kolejne 5 do 7 minut, aż puszyste.Wariacja: Cookies ' N 'krem lukier (na zdjęciu): wymieszać lukier 1/2 puchar (o 5 ciasteczka; zacieru najpierw, następnie zmierzyć) z drobno puree wegańskie czekoladowe ciasteczka kanapkowe wypełnione śmietaną, jak Newman-O' S. Frost babeczki obficie, i góry każdej babeczki z pół ciasteczka kanapki.