Wegańskie Linguine Z Pesto Szpinakowym

Wegańskie Linguine Z Pesto Szpinakowym
Wegańskie Linguine Z Pesto Szpinakowym zajmuje od początku do końca około 25 minut . Ten przepis służy 2 osobom. Jedna porcja zawiera 593 kalorie , 20 g białka i 17 g tłuszczu . Za 1,85 USD za porcję ten przepis pokrywa 35% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej . Świetnie sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Mieszanka skórki cytrynowej, soli i mielonego pieprzu, czosnku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał super-łyżkowy wynik na poziomie 91% . Podobne przepisy obejmują Linguine z pesto szpinakowo-ziołowym , Linguine szpinakowe z pesto z orzecha włoskiego i rukoli oraz Linguine z pełnego ziarna pszenicy z pesto szpinakowo-ziołowym .

Instrukcje

1
Zagotuj w dużym garnku lekko osoloną wodę; gotuj linguine do wrzenia, aż będzie miękkie, ale twarde w dotyku, około 11 minut; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W PaskiGotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W Paski
1 średnia Dojrzała Gruszka, Obrana I Pokrojona W Plasterki1 średnia Dojrzała Gruszka, Obrana I Pokrojona W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Porwanej Lub Posiekanej Bazylii (10 Do 12 Liści)1/2 Szklanki Porwanej Lub Posiekanej Bazylii (10 Do 12 Liści)
2
Umieść zamrożony szpinak w misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej; rozmrażać w kuchence mikrofalowej na średnim poziomie przez 2 do 3 minut. Odciśnij ze szpinaku jak najwięcej wody. Zmiksuj szpinak, pietruszkę, 1 łyżkę oliwy z oliwek i czosnek w blenderze na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak MrożonySzpinak Mrożony
Sok Z Cytryny GoyaSok Z Cytryny Goya
Kapary SolneKapary Solne
2 Uncje świeżego Sera Mozzarella, Pokrojonego W Kostkę2 Uncje świeżego Sera Mozzarella, Pokrojonego W Kostkę
Makaron Penne)Makaron Penne)
1 średnia Dojrzała Gruszka, Obrana I Pokrojona W Plasterki1 średnia Dojrzała Gruszka, Obrana I Pokrojona W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 Opakowanie (8 Uncji) KRAFT® Posiekanego Ostrego Sera Cheddar1 Opakowanie (8 Uncji) KRAFT® Posiekanego Ostrego Sera Cheddar
2 Opakowania Sałatki Goya I Przypraw Warzywnych2 Opakowania Sałatki Goya I Przypraw Warzywnych
3
Na patelni na średnim ogniu rozgrzej około 2 łyżek oliwy z oliwek; dodać skórkę z cytryny i pesto. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego, Pokruszonego Oregano Meksykańskiego1 łyżeczka Suszonego, Pokruszonego Oregano Meksykańskiego
1 1/2 Szklanki Rukoli, Posiekanej1 1/2 Szklanki Rukoli, Posiekanej
Sok Z Cytryny GoyaSok Z Cytryny Goya
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
W Kształcie MuszkiW Kształcie Muszki
4
Dodaj linguine i wymieszaj, aby pokryć je pesto; gotować, aż się rozgrzeje, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W PaskiGotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W Paski
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn