Wegańskie Brussel marchew Curry babeczki z serem śmietankowym lukier i klon Curry redukcji
Przepis Wegańskie Brussel marchew Curry Cupcakes z twarogiem lukier i klon Curry redukcji może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 15 minut. Jedna porcja zawiera 930 kalorii, 5G białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz skracanie warzyw, ekstrakt z wanilii, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babeczki Marchewkowe Z Lukrem Serowo-Klonowym, Babeczki z ciasta marchewkowego z lukrem z serem klonowym, oraz Babeczki Z Ciasta Marchewkowego Z Lukrem Z Serem Klonowym.
Instrukcje
1
Dla cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia standardowy rozmiar patelni cupcake z 10 wkładki cupcake.
W dużej misce, przesiać razem mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, curry, cynamon, gałka muszkatołowa i sól. Złóż brukselkę i marchewkę, aż zostaną całkowicie pokryte mąką. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
O Cukrze Cukierniczym
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki