Warstwowa Krówka Miętowa
Jeśli 72 grosze za porcję spada w budżecie, warstwowa miętowa Krówka może być doskonałym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz czekoladę Piekarską, pianki, cukierki z mięty pieprzowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Warstwowa Krówka Miętowa, Warstwowa Biała Czekolada Peppermint Mocha Fudge, oraz Kora Miętowa Warstwowa.
Instrukcje
Mikrofalówka półsłodka czekolada i 1/2 puszki skondensowanego mleka w dużej misce do mikrofali na wysokości 2 min. lub do momentu, aż czekolada prawie się rozpuści, mieszając po każdej minucie; mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Wymieszać wanilią.
Dodać pianki; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić na dnie wyłożonej folią 8-calowej kwadratowej patelni.
Mikrofalówka biała czekolada i pozostałe mleko skondensowane w oddzielnej misce mikrofalowej 1-1 / 2 min. lub aż czekolada prawie się rozpuści, mieszając po 1 min.; mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Wymieszać zmiażdżone cukierki; rozprowadzić na warstwie krówki na patelni.
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy przed cięciem na 1-calowe kwadraty.