Vidalia ® Słomki Cebulowe (Struny Cebulowe)
Vidalia ® słomki cebulowe (struny cebulowe) mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka papryki, mielonego pieprzu, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Vidalian struny cebulowe z chrzanem Aioli, Struny Cebulowe, oraz Red Onion Strings dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić plastry cebuli w maślance, przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 400 stopni F (200 stopni C).
Mąkę, mąkę kukurydzianą, sól, pieprz czarny, pieprz cayenne i paprykę wymieszać w misce. Pracując partiami, usuń cebulę z maślanki, pozwalając na kapanie nadmiaru płynu, umieść cebulę w mieszance mąki i wrzuć do płaszcza. Wymieszać nadmiar mąki z cebuli.
Ugotować krążki cebuli w rozgrzanym oleju, aż na złoty kolor, 3 do 4 protokół.
Przenieś pierścienie za pomocą łyżki szczelinowej na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz do osuszenia.