Ulubione francuskie kanadyjskie ciasto mięsne

Ulubione francuskie kanadyjskie ciasto mięsne
Ulubiony francuski kanadyjski placek mięsny wymaga około 1 godziny i 25 minut od początku do końca. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 62 centy za porcję. To danie główne ma 239 kalorii, 14 g białka i 16 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cząbru, wody, jajka i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 41%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak francusko-kanadyjskie ciasto mięsne, The Best Tourtière (francusko-kanadyjskie ciasto mięsne) i Paleo Tourtière.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, na średnim ogniu, podsmaż wieprzowinę, wołowinę, cielęcinę, ziemniaki i cebulę, aż mięso przestanie być różowe; odpływ. Wymieszaj czosnek, przyprawy i 1/4 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 15 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Zdjąć z ognia; ochłodzić do temperatury pokojowej. Wmieszać bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
3
Połącz jajko i pozostałą wodę; wmieszać do masy mięsnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Rozgrzej piekarnik do 400°. Linia 9-calowa. talerz na ciasto z dolnym ciastem; przycinaj nawet z krawędzią. Wypełnij mieszanką mięsną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Rozwałkuj pozostałe ciasto tak, aby pasowało do wierzchu ciasta; nałożyć na nadzienie. Przycinanie, uszczelnianie i żłobienie krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
W cieście wycinamy nacięcia. Brzegi luźno przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Piec 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Usuń folię. Zmniejsz temperaturę do 375°; piec 30-35 minut lub do momentu, aż skórka będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn