Ugotuj książkę: kminek pieczony kalafior z solonym jogurtem, miętą i pestkami granatu
Ugotuj książkę: kminek pieczony kalafior z solonym jogurtem, miętą i nasionami granatu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 2,69 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, kalafior, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kminek pieczony kalafior z solonym jogurtem, miętą i pestkami granatu, Kminek Pieczony Kalafior Z Jogurtem, Miętą I Granatem, oraz Pieczony kalafior z pestkami granatu, miętą i prażonymi migdałami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Wrzuć kalafior z olejem, nasionami kminku, solą i pieprzem.
Rozprowadzić mieszaninę w równej warstwie na dużej blasze do pieczenia. Piecz, rzucając od czasu do czasu, aż kalafior będzie miękki, a jego krawędzie będą smaczne, 20 do 30 minut.
Do jogurtu ubić szczyptę soli. Wymieszać jogurt z kalafiorem i rozsypać na jogurcie pestki mięty i granatu.