Ugotuj książkę: grube i żujące ciasteczka czekoladowe

Ugotuj książkę: grube i żujące ciasteczka czekoladowe
Ugotuj książkę: grube i żujące ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 22 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka masła, jajko, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepsze W Historii Grube I Do Żucia Ciasteczka Czekoladowe, Grube i żujące ciasteczka czekoladowe, oraz Grube i żujące ciasteczka czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej-środkowej i podgrzej piekarnik do 163°. Wyłóż 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól ubić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W dużej misce, ubić masło i cukry wraz z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka, 1 do 2 protokół. Ubij w jajku, żółtku i wanilii, aż połączone, o 30 sekund, skrobanie w dół miski i ubijaczy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i powoli dodaj mieszaninę mąki aż do połączenia, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wymieszać w żetony aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
6
Pracując z 2 łyżkami ciasta na raz, rozwałkuj ciasto na kulki i połóż je na przygotowanych blachach do pieczenia, oddalonych od siebie o około 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec ciasteczka, jeden arkusz na raz, aż krawędzie są ustawione i zaczyna się brązowy, ale centra są nadal miękkie i puffy, 15 do 20 minut, obracając blachę do pieczenia w połowie pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Niech ciasteczka ostygną na blasze do pieczenia przez 10 minut, a następnie podawać na ciepło lub przenieść do stojaka z drutu do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn