Ugotuj książkę: grube i żujące ciasteczka czekoladowe
Ugotuj książkę: grube i żujące ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 22 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka masła, jajko, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepsze W Historii Grube I Do Żucia Ciasteczka Czekoladowe, Grube i żujące ciasteczka czekoladowe, oraz Grube i żujące ciasteczka czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej-środkowej i podgrzej piekarnik do 163°. Wyłóż 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól ubić w średniej misce.
W dużej misce, ubić masło i cukry wraz z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka, 1 do 2 protokół. Ubij w jajku, żółtku i wanilii, aż połączone, o 30 sekund, skrobanie w dół miski i ubijaczy w razie potrzeby.
Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i powoli dodaj mieszaninę mąki aż do połączenia, około 30 sekund.
Wymieszać w żetony aż włączone.
Pracując z 2 łyżkami ciasta na raz, rozwałkuj ciasto na kulki i połóż je na przygotowanych blachach do pieczenia, oddalonych od siebie o około 2 cale.
Piec ciasteczka, jeden arkusz na raz, aż krawędzie są ustawione i zaczyna się brązowy, ale centra są nadal miękkie i puffy, 15 do 20 minut, obracając blachę do pieczenia w połowie pieczenia.
Niech ciasteczka ostygną na blasze do pieczenia przez 10 minut, a następnie podawać na ciepło lub przenieść do stojaka z drutu do całkowitego ostygnięcia.