Wieprzowina Zielona Chile jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos pomidorowy, papryka jalapeno, mięso gulasz wieprzowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 70 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zielona Wieprzowina Chile, Zielone Chile Z Wieprzowiną, oraz Gulasz wieprzowo-Zielony Chile.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu. Wymieszać w kostkach wieprzowiny, i gotować, aż ładnie rumiane i gotowane przez, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw na krótko do ostygnięcia.
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino można spróbować Bodegas Naveran Brut Cava. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.