Wieprzowina Zielona Chile

Wieprzowina Zielona Chile
Wieprzowina Zielona Chile jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos pomidorowy, papryka jalapeno, mięso gulasz wieprzowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 70 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zielona Wieprzowina Chile, Zielone Chile Z Wieprzowiną, oraz Gulasz wieprzowo-Zielony Chile.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu. Wymieszać w kostkach wieprzowiny, i gotować, aż ładnie rumiane i gotowane przez, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw na krótko do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać mąką wieprzowinę. Drewnianą łyżką, wymieszać wieprzowinę do płaszcza, skrobanie dno patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
4
Dodaj paprykę chile, jalapenos i cebulę. Wymieszać z sosem pomidorowym i wodą. Doprawić do smaku solą cebulową, solą czosnkową oraz solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Papryka ChiliPapryka Chili
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Sól CebulowaSól Cebulowa
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
CebulaCebula
WodaWoda
5
Powrót patelni na średnim ogniu. Doprowadzić do duszenia, przykryć, i gotować 30 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć pokrywę i gotować 10 minut więcej.

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino można spróbować Bodegas Naveran Brut Cava. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
50% Xarel-lo, 30% Macabeo i 20% Parellada w wieku 18 miesięcy na osadzie sprawiają,że ta cava jest niesamowita. Delikatne bąbelki o jedwabistej konsystencji i kredowej mineralności sprawiają, że ten napój cava przypomina szampana NV.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn