Halibut z tymiankiem i sezamem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 45 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka klinów cytryny, halibut, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 54 minuty. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Halibut Pacyficzny Z Tymiankiem I Sezamem, Halibut maślany z tymiankiem w sosie Pietruszkowym, oraz Halibut z sezamem w sosie śmietanowym Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°. wyłóż blachę do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wymieszaj sok z cytryny, olej, czosnek i pieprz w płytkim szklanym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Dodaj rybę i obróć do płaszcza. Przykryć i marynować w lodówce przez 15 minut.Tymczasem toast nasiona sezamu na małej suchej patelni na średnim ogniu, stale mieszając, aż złoty i pachnący, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.