Tymianek do puddingu Yorkshire
Tymianek na pudding Yorkshire może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mleko, zarezerwowany tłuszcz z sunday roast beef i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 30%. Spróbuj Kozi ser i tymianek Yorkshire Puddings, Pudding Yorkshire, oraz Pudding Yorkshire dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
* Uwaga kucharza: oliwa z oliwek może zastąpić tłuszcz do gotowania, jeśli żaden nie jest dostępny
Sól i mąkę przesiać do dużej miski.
Dodać połowę mleka i wszystkie jajka do mieszanki mąki i ubijać, aż będzie gładka.
Ubić pozostałe mleko, a następnie tymianek. Przykryć; pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej, przez co najmniej 30 minut, najlepiej 45 minut.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. podziel wytopiony tłuszcz wołowy lub olej, 1/4 szklanki ogółem, między 12-filiżanką nonstick muffin cyny lub 12-dołkowe Yorkshire budyniu tacy.
Podgrzewaj w piekarniku, aż tłuszcz będzie prawie palący.
Umieść blachę do pieczenia na Dolnym stojaku piekarnika, aby złapać wszelkie kapiele tłuszczu-pomoże to zapobiec pożarom piekarnika!
Odkryj ciasto i ubijaj jeszcze raz.
Wlać ciasto do każdej filiżanki, około 3/4 pełne i natychmiast umieścić z powrotem do piekarnika. Ciasto będzie skwierczeć podczas wlewania do gorącego tłuszczu.
Piec w piekarniku przez około 20 minut lub aż wzrośnie i złoty kolor brązowy. Wyłącz piekarnik i pozostaw puddingi w piekarniku tylko na 5 minut, aby pomóc ustawić.
Wyjąć budynie i podawać na gorąco i dmuchane.