Tuńczyk, świeża Mozzarella i bazylia Pizza może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz imbir, oliwki kalamatan, rzodkiewki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ciasto francuskie można wykonać to danie główne z Ciasto Francuskie Z Gruszką Żurawinową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Spróbuj Tuńczyk, Świeża Mozzarella I Bazylia Pizza, Świeża pizza z Mozzarellanem i bazylią, oraz Świeża pizza z Mozzarellanem i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozwałkuj ciasto francuskie na mące do 11-calowego kwadratu. Używając miski 4 1/2 cala jako prowadnicy, wyciąć 4 rundy z ciasta.
Przenieś ciasto do dużej nieczystej blachy do pieczenia, rozstaw od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Umieść kolejną blachę do pieczenia na szczytach ciasta, aby lekko ją zważyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Piec, aż ciasto będzie złoto brązowy i pieczone przez, o 20 protokół. Odkryć ciasto i ostudzić całkowicie. Zrób z wyprzedzeniem: ciasto można zrobić 6 godzin wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Odstawić w temperaturze pokojowej.
7
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Rozgrzać 2 łyżeczki oliwy z oliwek w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodaj zieloną cebulę; smażyć do miękkości, ale nie Brązowy, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
10
Zdjąć z ognia. Podziel zieloną cebulę między ciasto rund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
11
Tuńczyka lekko posmarować oliwą z oliwek; posypać solą i pieprzem. Na przemian 3 plasterki tuńczyka, 3 plasterki mozzarelli i 3 liście bazylii w koncentrycznych kręgach, lekko nakładające się, na szczycie zielonej cebuli na każdej rundzie ciasta. Pomidory, oliwki i plastry rzodkiewki rozrzucić na każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
świeża Bazylia
Zielona Cebula
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
Oliwa Z Oliwek
Pomidor
Oliwki
Rzodkiewka
Tuńczyk
12
Każdy z nich posypać imbirem i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Imbir
13
Piec tylko do tuńczyka jest nieprzezroczyste wokół krawędzi, ale nadal półprzezroczyste w centrum, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
14
Przenieś na talerze.
1
Z pizzą nalej róż. Spróbuj Domaine Le Galantin 2006 Bandol Rosé ($17), który ma aromaty owoców pestkowych, minerałów i płatków róży.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino można spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.