Tuńczyk Pyszny
Przepis tuńczyk pyszne można zrobić w około 35 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 21g białka, 19g tłuszczu i w sumie 456 kalorii. Za $1.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 6 osób próbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis od Allrecipes wymaga tuńczyka, śmietany, makaronu jajecznego i oleju roślinnego. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zdrowe I Pyszne: Burgery Z Tuńczyka Dijon, Pyszna Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem I Grzybami, oraz Zdrowe I Pyszne: Burgery Z Tuńczyka Dijon.
Instrukcje
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj makaron jajeczny i gotuj przez 8 do 10 minut lub do al dente; odcedzić.
Na dużej patelni na średnim ogniu podsmażyć cebulę na oleju, aż się zrumieni.
Dodaj tuńczyka i zupę grzybową. Dodaj śmietanę i podgrzej.
Wymieszaj ugotowany makaron jajeczny i sos i podawaj.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Wino Różane
Pinot Noir, Merlot i różowe wino to moje najlepsze typy tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "mięsiste", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Ławka Sonoma Coast Pinot Noir z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Szczupły, żywy i zachwycający. Pochodzi głównie z Winnicy Sangiacomo Amaral Ranch na wybrzeżu Sonoma Ava. To wino o chudej, eleganckiej strukturze i żywej kwasowości, przypominające Burgundy.It uzupełnia bogate sosy, pieczone mięsa i uwielbia być łączony z drobiem.