Turcja Stado

Turcja Stado
Indyk może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 68 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 248 kalorii, 37g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać liść laurowy, marchew, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, do bulionu z indyka i zupy z makaronem z indyka Soba, oraz Turcja Stado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść tuszę z indyka w stockpot.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć tuszę. Doprowadzić wodę do wrzenia. Odtłuścić i wyrzucić pianę z powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Dodać pozostałe składniki; wymieszać. Dusić, częściowo pokryte, na średnim ogniu 2 godziny.
4
Wywar szczepowy; wyrzucić kości i warzywa. Odtłuszczone tłuszcze z zapasów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
StadoStado

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia16
Magazyn