Tajskie Warzywa
Tajskie warzywa mogą być właśnie tym azjatyckim przepisem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 70 kalorii . Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i wegetariański przepis na lakto ovo serwuje 8 dań i kosztuje 67 centów za porcję . Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut . Ten przepis z Taste of Home wymaga papryki, grzybów, ząbków czosnku i fasolki szparagowej. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niesamowity wynik łyżką wynoszący 81% . Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Wegańskie tajskie curry z warzywami , tajskie grillowane warzywa i tajskie czerwone curry z warzywami .
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj 5 szklanek wody.
Dodaj fasolę i szparagi; przykryć i gotować 2 minuty.
Odcedź i natychmiast włóż warzywa do lodowatej wody.
Na dużej patelni lub woku smaż na oleju grzyby, paprykę i marchewkę przez 4 minuty.
Dodać cebulę, czosnek, imbir i płatki pieprzu; gotować, aż warzywa będą chrupiące i miękkie.
Dodaj fasolę i szparagi; przegrzać.
Posypać orzeszkami ziemnymi.