Turcja Mostaccioli Piec
Jeśli masz około 1 godzina i 5 minut spędzić w kuchni, Turcja Mostaccioli piec może być super bezglutenowy i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis zawiera 6 porcji z 212 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za $1.6 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka pomidorów w puszkach, pieprzu, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solid spoonacular wynik 51%. Mostaccioli Bake, Mostaccioli Bake, oraz Włoski Mostaccioli Piec są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Gotuj mostaccioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie w dużym rondlu gotuj indyka i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; w razie potrzeby odcedź.
Dodaj pomidory, koncentrat pomidorowy, wodę, oregano, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
W małej misce wymieszaj twarożek i majeranek; odstawić.
Rozłóż 1/2 szklanki sosu mięsnego na 11 cali. x 7-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Ułóż połowę najbardziejaccioli, sos mięsny i ser mozzarella. Na wierzch z mieszanką twarogu.
Warstwa z pozostałymi mostaccioli, sosem mięsnym i serem mozzarella.
Posyp parmezanem (danie będzie pełne).
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30-40 minut lub do momentu, aż będzie musujący i podgrzany.