Truskawkowy Rabarbar Chrupki

Truskawkowy Rabarbar Chrupki
Truskawkowy rabarbar Crisp może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 570 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.26 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, wodę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Truskawkowy Rabarbar Chrupki, Truskawkowy Rabarbar Chrupki, oraz Truskawkowy Rabarbar Chrupki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Bita śmietana lub lody, do serwowania
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
LodyLody
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Połącz wszystkie składniki w dużej misce i wymieszaj, aby mieć pewność, że wszystko jest dobrze połączone. Łyżka nadzienie do 8 poszczególnych ramekins lub 1 szeroki płytkie naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
W maszynce połączyć mąkę, owies i brązowy cukier i pulse połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodaj masło, wanilię i sól i pulse pulse pulse, aż mieszanina wygląda na suchą i kruchą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
SólSól
3
Dodaj 1 łyżkę wody i pulsuj, aż mieszanina zacznie się łączyć i wyglądać krucho. Jeśli mieszanina nadal wydaje się sucha, dodaj jeszcze 1 łyżkę wody i pulsuj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Polewę pokruszyć na nadzieniu.
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie jest gorące i bąbelkowe przez całą drogę i polewa wygląda chrupiące i jasnobrązowe, o 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać na ciepło z bitą śmietaną lub lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
LodyLody
7
Pyszne jagody!
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn