Truskawkowe, Gin, Campari i limonkowe Slushito
Truskawkowe, Gin, Campari i limonkowe Slushito to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 778 kalorii. Na 4,14 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 154 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz syrop cukrowy, liście bazylii, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Spirited Cooking: Truskawkowa Tarta Campari, Rumianek, Bourbon, Sherry i grejpfrut Slushito, oraz Świeże truskawki pieczone Mini pączki z polewą truskawkowo-limonkową.
Instrukcje
Umieść truskawki i syrop cukrowy w zamykanym pojemniku.
Odstawić na noc do lodówki. Jagody zmiażdżyć lekko w syrop, a następnie odcedzić.
Połącz 5 uncji syrop truskawkowy, gin, Campari, sok z limonki i 1 kwarta lodu w słoiku blendera. Mieszaj, aż lód całkowicie się rozpadnie i mieszanina będzie gładka.
Podzielić mieszaninę między 4 szklanki.
Dekoruj każdą szklankę liściem bazylii.