Trifle
Trifle przepis jest gotowy w około 3 godziny i 20 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać maliny bez syropu, cool whip wolna bitą polewa, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Jak zrobić drobiazg | Włoski świąteczny drobiazg, Trifle, oraz Trifle.
Instrukcje
Beat Neufchatel w dużej misce z mikserem do kremowej. Stopniowo ubijaj w 1/2 szklanki mleka, aż do wymieszania.
Dodać suchy budyń wymieszać i pozostałe mleko; ubić na małej prędkości 2 min. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem.
Warstwa 1/3 każdego ciasta, mieszanki owoców i mieszanki budyniu w 3-qt. miska. Powtórz warstwy dwa razy.
Przechowywać w lodówce kilka godzin.