Tradycyjne Muffinki Czekoladowe

Tradycyjne Muffinki Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj tradycyjnych muffinek czekoladowych. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka orzechów włoskich, jaj, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tradycyjne Ciasteczka Czekoladowe, Eggless Chocolate Chocolate Chip Muffins / Double chocolate muffins, oraz Czekoladowe babeczki czekoladowo-Chipsowe z Nutellą podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, masło śmietany i cukru, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Ubić w jogurcie i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JogurtJogurt
JajkoJajko
3
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; dodać do śmietany mieszaniny tylko do zwilżenia. Złóż chipsy czekoladowe. Napełnij papierowe kubki muffinowe pełne dwie trzecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
4
Połączyć składniki polewy; posypać ciasto.
5
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn