Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj tradycyjnych muffinek czekoladowych. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka orzechów włoskich, jaj, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tradycyjne Ciasteczka Czekoladowe, Eggless Chocolate Chocolate Chip Muffins / Double chocolate muffins, oraz Czekoladowe babeczki czekoladowo-Chipsowe z Nutellą podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, masło śmietany i cukru, aż lekkie i puszyste.
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Ubić w jogurcie i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Jogurt
Jajko
3
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; dodać do śmietany mieszaniny tylko do zwilżenia. Złóż chipsy czekoladowe. Napełnij papierowe kubki muffinowe pełne dwie trzecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
4
Połączyć składniki polewy; posypać ciasto.
5
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego.