Grillowana kanapka Grouper z sosem tatarskim Chipotle

Grillowana kanapka Grouper z sosem tatarskim Chipotle
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej kanapki Grouper z sosem tatarskim Chipotle. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 624 kalorie. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $2.2 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz seler, pomidor, koperek marynowany smak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona kanapka z mąką kukurydzianą z sosem tatarskim, Kanapki grillowane z sosem tatarskim, oraz Paluszki Grouper z sosem tatarskim.

Instrukcje

1
Aby zrobić sos tatarski, połącz pierwsze 5 składników w małej misce. Przykryć i schłodzić 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posypać pieprzem cytrynowym. Filety grillowe, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (od 350 do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
GrouperGrouper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
4 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
4
Każdy filet umieścić na rolce Kaiser. Top z Chipotle sos tatarski, pomidor, cebula, i kapusta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Kaiser BunKaiser Bun
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
KapustaKapusta
PomidorPomidor
CebulaCebula

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn