Tradycyjna cebula kremowa mamy
Tradycyjna Kremowana cebula mamy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 70 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz perłową cebulę, sól, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cebula Śmietankowa, Cebula śmietankowa II, oraz Cebula Śmietankowa.
Instrukcje
Cebulę obrać i wrzucić do wrzącej wody. Gotować do miękkości.
Spuścić, rezerwując płyn. Odstaw cebulę na bok, podczas gdy sos.
Masło lub margarynę rozpuścić w rondlu na średnim ogniu.
Ubić mąkę, aby uzyskać pastę.
Wymieszać wodę do gotowania i mleko.
Dodać mieszaninę mleka powoli do rondla, stale mieszając, i gotować, aż zgęstnieje.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Dodać cebulę i przełożyć do naczynia do serwowania.