Tortelli di Fiore di Zucca (Squash Blossom Tortelli)
Tortelli di Fiore di Zucca (Squash Blossom Tortelli) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1262 kalorii, 32G białka, oraz 85 g tłuszczu. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka oliwy z oliwek, jajko, kwiaty cukinii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tortelli di Castagne: kasztanowy Tortelli, Tortelli con la Coda (Tortelli z ogonami), oraz Tortelli Z Masłem Brązowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć kwiaty, mascarpone, jajko, Parmigiano-Reggiano, sól i gałka muszkatołowa.
Dobrze wymieszać, tworząc gęstą, ale nie zbyt sztywną mieszaninę. Odstawić.
Przygotowane ciasto makaronowe podzielić na 3 kulki tej samej wielkości.
Tocz każdą kulkę do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu.
Wytnij każdy arkusz na 5-calowe kwadraty.
Umieść obfite łyżkę mieszanki sera i kwiatów w środku każdego kwadratu i złożyć każdy kwadrat, róg do rogu, tworząc trójkąt. Złóż pozostałe 2 rogi razem, tworząc tortello.
Tortelli umieścić na tacy arkuszy posypane mąką, aż będzie gotowy do gotowania.
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
W 14 do 16-calowej patelni saute, rozgrzać masło, aż się spieni i ustąpi.
Tymczasem Tortelli gotować we wrzącej wodzie przez 2 minuty.
Odcedzić makaron, rezerwując wodę do gotowania i dodać do makaronu na patelnię z masłem.
Dodaj odrobinę wody z makaronu i liści szałwii i wrzucić na dużym ogniu 1 minutę do płaszcz i emulgowania. Podziel makaron równomiernie pomiędzy 4 rozgrzane miseczki makaronu, zetrzyj na tarce Parmigiano-Reggiano i natychmiast podawaj.
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać i wyrzucić resztki bitów. Lekko przełożyć płytę i kontynuować ugniatanie przez 6 minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Rolka lub kształt według potrzeb.