Estragon jagnięcy z fasolą Cannellini

Estragon jagnięcy z fasolą Cannellini
Estragon jagnięcy z fasolą Cannellini jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać sól, marchew, estragon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczone w garnku golonki jagnięce z fasolą Cannellini, Duszone Golonki Jagnięce Z Białą Fasolą, oraz Duszone golonki jagnięce z białą fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Trim tłuszczu z jagnięcych goleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
2
Umieść fasolę i następne 4 składniki (przez czosnek) w kuchence elektrycznej 7-quart; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Umieścić jagnięce shanks na mieszaninie fasoli; posypać estragonem, sól, i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
EstragonEstragon
PieprzPieprz
SólSól
4
Pomidory polać jagnięciną. Przykryć i gotować na wysokiej przez 1 godzinę. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 9 godzin lub aż jagnięcina jest bardzo delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
JagnięcinaJagnięcina
5
Usunąć jagnięce golenie z wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
6
Wlać mieszaninę fasoli przez durszlak lub sito nad miską, rezerwując płyn.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Pozostawić płyn 5 minut; odtłuścić tłuszcz z powierzchni cieczy. Powrót mieszanki fasoli do cieczy.
8
Usunąć jagnięcinę z kości; wyrzucić kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
9
Podawać jagnięcinę z mieszaniną fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
10
Wskazówka żywieniowa: fasola w puszkach jest wygodną opcją, gdy nie masz czasu na przygotowanie suszonej fasoli-wadą jest zawartość sodu. Zmniejsz zawartość sodu w każdej odmianie fasoli w puszkach o 40 procent po prostu przez ich opróżnianie i płukanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia46
Magazyn