Tort Z Serduszkiem
Sweetheart Cut-Up Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mix ciasto czekoladowe, barwniki spożywcze, Cool whip bita polewa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tort Sweetheart, Ciasto Sweetheart Cherry, oraz Sweetheart Fudge Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tłuszcz i mąka 1 każdy 8-calowy kwadratowy i 8-calowy Okrągły patelnia. Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wlać do przygotowanych patelni.
Piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Całkowicie fajne.
Umieść plac ciasto z jednym rogiem na dole tacy do serwowania.
Wytnij okrągłe ciasto w poprzek na pół; umieść wycięte boki połówek ciasta obok sąsiednich boków na górze kwadratowego ciasta, aby przypominać serce. Użyj trochę chłodnego bicza, aby zabezpieczyć kawałki ciasta do siebie.
Mróz ciasta z pozostałym chłodnym batem. Odcień kokosowy różowy z barwnikiem spożywczym; posypać lukrem. Udekoruj cukierkami.