Tort Z Czerwonego Aksamitu

Tort Z Czerwonego Aksamitu
Red Velvet Cake może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 82g tłuszczu, oraz w sumie 1359 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 14 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, cukru granulowanego, holenderskiego przetworzonego kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week}, oraz Tort z czerwonego aksamitu z klasycznym czerwonym aksamitnym lukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło i mąka 2 (9-calowy) patelnie ciasto i linii każdej patelni z rundy pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Mąkę, proszek kakaowy, sodę oczyszczoną i sól ubić w małej misce
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Masło, cukier i olej rozgnieść w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek, aż będzie lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
5
Dodać jajka, po jednym na raz, skrobanie w dół boki miski i beat aż włączone. Ubić wanilią, octem i barwnikiem spożywczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dodać mieszankę mąki do ciasta w 3 partiach na przemian z maślanką, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Podziel ciasto równomiernie między przygotowane Patelnie i piec przez 30 do 40 minut lub aż Drewniany szaszłyk włożony do środka wyjdzie z kilkoma wilgotnymi okruchami. Ostudzić na blasze do pieczenia przez 15 minut przed wyjęciem ciasta z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Ostudzić całkowicie przed lukier. Pokroić każde ciasto na 2 warstwy i mróz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
8
Śmietanę, mleko, ziarno wanilii i nasiona połączyć w małym rondelku i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Usunąć wanilii i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
10
Dodaj mąkę i gotuj, stale ubijając, aż zagęści się do pasty, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Zeskrobać do miski, przykryć i przechowywać w lodówce, aż bardzo zimno, co najmniej 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
12
Połącz masło i cukier w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki i ubijaj, aż mieszanina będzie bardzo puszysta, a cukier całkowicie się rozpuści, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
13
Dodać zimną pastę, kilka łyżek na raz do mieszaniny masła i ubijać, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie

Składniki

8876 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiAP mąkaAP mąka2(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimaślanka w temperaturze pokojowejmaślanka w temperaturze pokojowej3(zima)Holenderski przetworzony proszek kakaowyHolenderski przetworzony proszek kakaowy3largesjaja w temperaturze pokojowejjaja w temperaturze pokojowej7(zima)mąka uniwersalnamąka uniwersalna5326 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)czerwony barwnik spożywczyczerwony barwnik spożywczy2(może być lub przeglądać)1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiCukier DrobnyCukier Drobny3kijemasło niesolone w temperaturze pokojowejmasło niesolone w temperaturze pokojowej12(zima)masło niesolone w temperaturze pokojowejmasło niesolone w temperaturze pokojowej1fasola waniliowa, rozdrobniona i nasiona zeskrobanefasola waniliowa, rozdrobniona i nasiona zeskrobane2(może być lub przeglądać)ekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn