Tort w kubku
Ciasto w kubku może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 465 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru cukierników, ciasto mix, sproszkowany mix lemoniady, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 83 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj One " Ciasto Czekoladowe Kubek, Ciasto Bez Mąki Nutella Pumpkin Mug, oraz Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sprawdź kubki do kawy, aby upewnić się, że każdy z nich mieści 1 1/2 szklanki wody.
Umieścić suche ciasto wymieszać i suchy budyń wymieszać w dużej misce i dobrze wymieszać trzepaczką. Będzie to około 4 do 4 1/2 filiżanek suchej mieszanki i sprawi, że 8 mieszanek ciastek z kawą. Podzielić mieszankę na 8 małych plastikowych torebek (po około 1/2 szklanki).
Umieścić mieszaninę w rogu każdej torby i związać go tam z twist tie.
Zrób mieszankę glazury: w średniej misce połącz cukier cukierniczy ze sproszkowaną mieszanką smakową. Podziel na 8 małych plastikowych torebek i zamknij torbę za pomocą twist tie. Dołącz każdą mieszankę glazury do toreb mix ciasto z krawatem twist.
Umieść po jednym worku do każdego kubka.
Dołącz następującą instrukcję do każdej filiżanki: obficie spryskaj wnętrze filiżanki sprayem do gotowania. Pusta Zawartość opakowania ciasta mix w filiżance.
Dodaj 1 jajko,1 łyżkę oleju, 1 łyżkę wody do wyschnięcia.
Wymieszać 15 sekund, dokładnie mieszając w całej suchej mieszance. Kuchenka mikrofalowa na pełnej mocy przez 2 minuty. Podczas gotowania ciasta umieść składniki z glazury wymieszać w bardzo małym pojemniku i dodaj 1 1/2 łyżeczki wody.
Dobrze wymieszać. Gdy ciasto jest gotowe, polać glazurą ciasto w filiżance. Ciesz się ciepłem.