Ciasto czekoladowe żółw może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 970 kalorii, 11g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladowy pudding błyskawiczny mix, jajka, gotowe do smarowania polewa czekoladowa fudge, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tort Czekoladowo-Żółwiowy, Tort Czekoladowo-Żółwiowy, oraz Ciasto Czekoladowo-Żółwiowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Posmaruj 2 okrągłe Patelnie i polej kakao. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W Proszku
3
Beat ciasto mix i następne 7 składników na małej prędkości z mikserem elektrycznym 1 minuta; beat na średniej prędkości 2 minuty. Złożyć w kromki czekoladowe i posiekane pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Kawałki Orzechów Pekan
Ciasto Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
4
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
5
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 32 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie ostudzić. Owinąć i schłodzić warstwy ciasta co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
7
Ubić razem lukier z twarogiem i puszkę dulce de leche w małej misce, aż dobrze wymieszane. Odstawić.
Pokrój 6 cukierków żółwia na pół i odstaw do dekoracji. Kostki Pozostałe cukierki żółwia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru Lodowego
9
Używając ząbkowanego noża, pokrój warstwy ciasta na pół poziomo, aby uzyskać 4 warstwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Ząbkowany
10
Umieść 1 warstwę, pokrój bok do góry, na talerzu ciasta.
11
Rozprowadzić z 1/2 szklanki śmietany ser lukier mieszaniny; posypać jedną trzecią pokrojone w kostkę żółwia cukierki. Powtórz procedurę dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowym
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
12
Umieść ostatnią warstwę ciasta na wierzchu ciasta, przyciąć bok w dół.
13
Na wierzchu i bokach ciasta rozprowadzić polewę czekoladową. Przykryć i schłodzić w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Tuż przed podaniem skropić lodami dulce de leche polewając wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Dulce De Leche
Czekolada
Lukier
Krówka
14
Dekoruj pozostałymi połówkami cukierków żółwia i połówkami orzechów pekan. Przechowywać w lodówce.