Tort Billa Yossesa Z Czarnego Lasu

Tort Billa Yossesa Z Czarnego Lasu
Tort Billa Yossesa z Czarnego Lasu to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 250. Jedna porcja zawiera 13 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz vanillan ekstrakt / dostać przepis, żółtka jaj, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bill Yosses pieczone w piekarniku brzoskwinie z Zielonym eliksirem Tean, Bill Yosses' Blackberry Maślanka Bundt z pomarańczową glazurą, oraz eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Uwaga: ten przepis sprawia, że samo ciasto, z bitą śmietaną, ogoloną czekoladą i polewą wiśniową. Bill Yosses podaje ciasto w czekoladowym pudełku (na zdjęciu). aby zrobić ciasto: Rozgrzej piekarnik do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Spryskaj 11" x 17" patelnię do pieczenia sprayem do gotowania, a następnie Spryskaj dno papierem do pieczenia i spryskaj ponownie. Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika.Roztopić masło; przełożyć do miski do ostygnięcia. W średniej misce przesiać mąkę i kakao; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Ubij jajka, żółtka, sól, wanilia i cukier w misce do mieszania ustawionej nad garnkiem gotującej się wody, aż tylko ogrzeje się w dotyku; przenieść miskę do miksera stojącego z mocowaniem trzepaczki i ubić na średniej prędkości, aż do bardzo lekkiego i potrojonego objętości, około 10 minut. Delikatnie złożyć mieszankę mąki, aż do włączenia. Delikatnie złóż około 1/3 mieszaniny mąki jajecznej na zastrzeżone roztopione masło, a następnie złóż mieszaninę masła na pozostałą mieszaninę mąki jajecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Rozprowadzić ciasto równomiernie na patelni i piec, aż ciasto sprężyny z powrotem po dotknięciu, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Przenieść patelnię do stojaka i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Wyjąć z patelni; przenieść pergaminem na deskę do krojenia; pokroić ciasto na 4 równe kawałki poziomo, aby cienkie layers.To zrobić bitą śmietanę: w małym rondlu równomiernie posypać zimną wodą żelatynę; odstawić na 1 minutę, następnie często mieszać przez 2 minuty; gotować na średnim ogniu, aż żelatyna całkowicie się rozpuści; zdjąć z ognia. W dużej misce połącz śmietanę i wanilię; ubijaj do uzyskania miękkich szczytów, a następnie ubijaj w cukrze cukierniczym i żelatynie, każdy w stałym strumieniu. Beat aż sztywne szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Przełożyć do worka na ciasto wyposażonego w otwór 1/2 cala lub worka na suwak z narożnym wycięciem off.To zrobić nadzienie wiśniowe: wymieszać wiśnie, skrobię kukurydzianą, cukier, miód, skórkę z cytryny i sok z cytryny. Doprowadzić do wrzenia; następnie dusić, mieszając, aż zgęstnieje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
8
Przełożyć do płytkiej miski i ostudzić; następnie zmiksować na niemal gładką masę. Chill until ready to use.To zrobić syrop cukrowy: w małym rondlu wymieszać 1/2 szklanki wody, cukru, miodu i rumu lub kirsch (jeśli jest używany). Doprowadzić do wrzenia, następnie zdjąć z ognia i przenieść do miski; schłodzić, aż będzie gotowy do use.To zrobić wiórki czekoladowe: rozpuścić czekoladę i skrócić w rondlu 1-quart na bardzo małym ogniu, aż stopi się i będzie gładka, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
Eliksir GrEliksir Gr
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
KirschKirsch
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Wlać mieszaninę czekolady do wyłożonej folią patelni bochenkowej. Przechowywać w lodówce, aż czekolada jest twardy, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1
Ułożyć 1 kawałek ciasta na półmisku, następnie ułożyć bitą śmietanę wokół krawędzi, tworząc obramowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
2
Na środku rozprowadzić 1/3 nadzienia wiśniowego, na wierzchu rozłożyć więcej bitej śmietany, przykrywając nadzienie wiśniowe. Przykryj kolejną warstwą ciasta; powtórz proces nakładania warstw jeszcze 2 razy, aż ostatnia warstwa ciasta zostanie użyta. Cienko zamrozić całe ciasto bitą śmietaną i zamrozić, aż bita śmietana będzie jędrna, około 30 minut. Ciasto z pozostałą bitą śmietaną i posypać wiórkami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Dekoruj wiśniami na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
4
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje250
Ocena Zdrowia0
Magazyn